Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Vlonderplanken die perfect in uw tuin passen

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van de tuin, kies dan voor stijlvolle vlonderplanken. Dit is een moderne en geschikte keuze om jaren van te genieten. De vlonderplanken werden voorheen vaak gebruikt bij de steigers van een haven, maar tegenwoordig zijn er stijlvolle elementen te vinden die perfect passen in uw eigen tuin. Ook zijn deze houten vloeren een interessante optie wanneer u zoekt naar een moderne uitvoering van het dakterras. Het terras heeft een comfortabel oppervlak en dankzij diverse groeven, messen of gladde elementen geeft u uw eigen draai aan dit prachtige product. Bij Houthandel van Wanrooij vindt u alles onder één dak voor direct plezier.

Eigenschappen van de vlonderplanken

Kies uit glad geschaafde, Lariks, hardhout of geïmpregneerde grenen vloeren. Veel mensen geven de voorkeur aan een gladde toplaag voor het hoogste comfort, maar wel met een unieke nerf voor een stijlvol resultaat. Daarnaast is de dikte van het hout van belang, al dan niet aangepast aan de omgeving waarin u de vlonderplanken wilt plaatsen. Is dit bijvoorbeeld het dakterras, dan is de ondervloer al voldoende en kunt u een geringe dikte kiezen. Voor een steiger aan het uiteinde van uw tuin is een dikkere houtsoort, zoals het moderne en robuuste hardhout aantrekkelijk. Tot slot speelt de houtsoort een rol in de uiteindelijke levensduur van het terras of de steiger. Dit is het ideale product voor bedrijven in de bouw of industrie, dan wel voor particulieren.

Expertise bij de installatie

Een houten terras geeft een natuurlijke uitstraling en verrassende look rondom uw woning. Wilt u optimaal genieten van dit natuurproduct? Kies dan voor de houtsoorten met een FSC keurmerk, want deze worden vervaardigd uit duurzame wouden en komen vanaf een goed onderhouden gebied met duurzame houtsoorten. Bij de installatie is het afsluitend van belang dat u gebruik maakt van geschikte verbindingsmaterialen. Zo ervaart u comfort en geniet u van een lange levensduur voor uw natuurlijke terras.

http://www.houthandelvanwanrooij.nl/