Viert u een feestje? Goede catering in de regio Tilburg

Heeft u iets te vieren, zoals uw vijftigste verjaardag? Of bent u bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd? De Buffetkampioen verzorgt graag uw catering in de regio Tilburg, maar natuurlijk komen wij ook in andere delen van Brabant en daarbuiten uw catering verzorgen. Of u nu Italiaans of Provençaals wilt, er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Houdt u het liever dicht bij huis? Kies dan voor het Buffet Hollandia, met heerlijke tomatensoep, Friese beenham met honingsaus en vers plukbrood erbij. Of pakt u groots uit met het Buffet Magnifiek, met zacht gegaarde varkenshaasfiletmedaillons, Oosterse kiprollade en heerlijke Bouef de Provence. Dat wordt genieten! 

Speciale wensen voor uw catering in de regio Tilburg en de rest van Brabant?

Wanneer u een groot feest geeft, wilt u graag dat iedereen het naar zijn zin heeft, ook gasten met eventuele dieetwensen. Laat de catering daarom over aan de specialist in de regio Tilburg en de rest van Brabant. Zijn er enkele gasten vegetariër? Bij Buffetkampioen.nl hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met rijst, aardappelwedges, groenteballetjes, vegetarisch gehakt, salade en stokbrood. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wel heeft men dan onder andere de keuze uit kip teriyaki, bouef Bourgignon en kip pilav. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met allergenenvrije producten als rijst, aardappelwedges, warme beenham, verse salades en allergenenvrij brood. 

Feestelijk genieten met de feestelijke buffetten van de catering specialist in de regio Tilburg

Wilt u uw gasten verwennen met Kerst of tijdens andere extra feestelijke gelegenheden? Kies dan voor een van de speciaalbuffetten van Buffetkampioen.nl. U geniet dan van heerlijke luxeproducten als varkenshaas, zalmtournedos en heerlijke salades, Schwarzwalder Schinken met meloen en stoofpeertjes voor erbij. Voor iedere gelegenheid heeft Buffetkampioen.nl het ideale Buffetten mét servies, bestek en andere bijbehorende producten. Zo wordt het extra genieten en wordt uw gezellige avond een groot succes. En maakt u zich geen zorgen over de afwas. Die doen wij wel. Voor een catering service in de regio Tilburg en de rest van Brabant, die uw feest van A tot Z regelt, moet u bij Buffetkampioen.nl zijn!