Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Vier uw feestje op een unieke feestlocatie in Maastricht

Wilt u een feestje geven om uw verjaardag of een ander heugelijk feit te vieren? Of zoekt u een mooie feestlocatie in Maastricht voor uw bruiloft? Dan is Rederij Stiphout u graag van dienst. Deze rederij heeft een aantal prachtige passagiersschepen, die u een schitterend uitzicht op het mooie Maastricht bieden. U geniet van het mooie uitzicht tijdens een gezellig feestje, dat u helemaal naar eigen wens invult. Zo kunt u kiezen voor een borrel of diner aan boord, maar ook voor een complete feestavond met gezellige activiteiten. Wat betreft deze activiteiten kunt u kiezen uit leuke spellen, zoals diverse casinospellen, maar ook een optreden van een dj of muziekgroep is mogelijk. Wilt u aanvullende activiteiten, zoals een fotobooth? Bij Rederij Stiphout is het allemaal mogelijk.

Een varende feestavond in een schitterende omgeving

De schitterende omgeving van Maastricht leent zich uitstekend voor een vaartocht over de Maas en het Albertkanaal. Dit is een schitterende feestlocatie in Maastricht voor een gezellige feestavond. Aan het begin van de avond wordt u geheel in stijl door de bemanning ontvangen met een welkomstcocktail. Verder wordt de avond ingevuld met het arrangement van uw keuze. U heeft de keuze uit diverse activiteiten, die plaatsvinden op een schitterend schip dat past bij de grootte van uw gezelschap. Het eten is aangepast aan uw wensen. Gaat u voor chiquere gerechten als carpaccio, victoriabaars en vitello tonato, of geniet u lekker ontspannen van streetfood? De keuze is aan u!

Het beste entertainment voor tijdens uw feestavond

Met een schitterende feestlocatie in Maastricht en lekker eten bent u er natuurlijk nog niet. Minstens net zo belangrijk is het entertainment tijdens uw feest. Rederij Stiphout werkt samen met diverse theater- en artiestenbureaus, zodat deze rederij u diverse vormen van entertainment  kan aanbieden. Dit varieert van diverse bands tot comedyacts en unieke entertainers. Zo wordt het gegarandeerd een feest om nooit te vergeten!

https://www.stiphout.nl

Gerelateerde artikelen

Vlonderplanken die perfect in uw tuin passen

Ballonvaren in de ochtend

Op wereldreis motor rijden en duiken