Verblijf op een groepsaccommodatie in Gelderland en u verveelt zich geen minuut

Wat is uw reden dat u graag wilt verblijven op een groepsaccommodatie in Gelderland? Gaat u met de voetbalclub op trainingsweekend? Organiseert u misschien een vriendenweekend? Of bent u verantwoordelijk voor het plannen van een familiedag? In alle gevallen doet u er goed aan om de mogelijkheden van een groepsaccommodatie in Gelderland te bekijken. Naast dat u op Westernboerderij De Baerle in Didam kunt overnachten, zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Leer de omgeving kennen op de scooter, solex of met een step. De groepsaccommodatie in Gelderland biedt op het eigen terrein diverse activiteiten aan, zoals paintball en countrygolfen. Daarnaast biedt de sfeervolle binnen locatie de mogelijkheid om bij slecht weer binnen activiteiten te organiseren. Kijkt u er al naar uit?

Groepsaccommodatie in Gelderland biedt diverse arrangementen aan

Op een groepsaccommodatie in Gelderland komt u helemaal tot rust. Deze locatie is ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend of uitje met het gezin. Ook voor een vrijgezellenfeest is het een uitstekende locatie. Dan is een verblijf in een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland, Westernboerderij De Baerle, iets voor u. Hier is namelijk veel te beleven voor zowel jong als oud. U heeft zelfs de mogelijkheid om arrangementen op maat te boeken. Denk hierbij aan het zondagmiddag arrangement, het quad arrangement, de scooter tour met grill buffet en paintball met een BBQ buffet. Het kan allemaal bij de groepsaccommodatie in Gelderland! Weet u al welk arrangement u kiest?

Groepsaccommodatie in Gelderland is geschikt ook geschikt voor bedrijven

Wist u dat u naast als particulier ook als bedrijf kunt verblijven op de groepsaccommodatie bij Westernboerderij De Baerle in Gelderland? Dat is nog eens wat anders dan bowlen. als u een bedrijfsfeest of vergadering in een groene omgeving organiseert, dan kunt u hier terecht. De specialist biedt een uiteenlopend assortiment aan activiteiten. Combineer het bedrijfsfeest met teambuilding activiteiten, zo leren collega’s elkaar past écht kennen. Of kies voor een leuk uitje en sluit de dag af met een gezellig etentje en eventueel een overnachting in de groepsaccommodatie in Gelderland. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt zelf een arrangement samenstellen. Neem gerust eens contact op, want Westernboerderij De Baerle organiseert graag uw bedrijfsfeest!