Barracuda diving
Image default
Horeca

Thuis genieten van al het lekkers bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Heeft u weinig behoefte om de deur uit te gaan, maar wilt u wel optimaal genieten van al het lekkerst dat bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg te bieden heeft? Dan zult u aangenaam verrast zijn dat het ook mogelijk is om eten te bestellen! Het is dan mogelijk om uw bestelling zelf op te halen, maar bestellingen vanaf € 25,- worden ook gratis bij u thuisbezorgd! Ideaal wanneer u de hele dag relaxt thuis wilt doorbrengen of u vrienden op bezoek krijgt en iets lekkers op tafel wilt zetten!

Hoe werkt het bestellen bij het restaurant?

Het is absoluut niet moeilijk om een bestelling te plaatsen bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg! Ga naar de website en klik op ‘Bestellen’. Dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen of u het eten wilt laten bezorgen bij u thuis of op het werk. De andere optie is dat u de maaltijd(en) zelf ophaalt bij het bistro restaurant in Spakenburg. Vervolgens maakt u een keuze uit het uitgebreide menu. U heeft onder andere keuze uit smaakvolle hamburgers van de Mibrasa-oven, verschillende luxebroodjes met heerlijke toppings die zowel koud als warm verkrijgbaar zijn, simpele broodjes met warme snacks, tosti’s, wraps en uitsmijters. Heerlijk als lunch tijdens het thuiswerken of wanneer u ’s avonds geen zin meer heeft om in de keuken te staan. Een maaltijd van bistro restaurant van Antonio’s Eethuys in Spakenburg gaat er altijd in! 

Eenvoudig eten bestellen bij uw favoriete restaurant

Heeft u besloten dat u vanavond niet wilt koken? Of wilt u vrienden of familie verrassen met een smaakvolle lunch of snack? Dan is het eenvoudig om eten te bestellen bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg! Bestel eenvoudig via de website, laat het eten bezorgen of haal het zelf op en geniet! Op de website vindt u het volledige bestelmenu. Voor vragen staat het u uiteraard vrij om even naar het restaurant te bellen.

https://www.antonios-spakenburg.nl/