Springkastelen kopen of huren in veel verschillende designs

Barracuda-diving

Springrid in Brasschaat is een bedrijf waar u springkastelen kunt huren of kopen in een breed scala aan designs. De springkastelen worden altijd getest en beoordeeld door kinderen zelf, waardoor u er zeker van bent dat een springkasteel van Springrid de doelgroep heel erg aanspreekt. U vindt bij dit bedrijf onder meer springkastelen in boerderijthema’s, sportthema’s en dierenthema’s. De speeltoestellen zijn voorzien van grotten en burchten speciaal voor piraten, ridders en prinsessen. Spring de onderwaterwereld of jungle in, kies voor een hindernisbaan of een springkasteel met glijbaan.

Zeer veel keuzemogelijkheden

Wanneer u via Springrid springkastelen gaat huren, bent u verzekerd van een ruim assortiment met meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Zo vindt u altijd een springkasteel dat aansluit bij bijvoorbeeld het thema van een schoolfeest of verjaardagspartijtje. Daarbij mag u uitgaan van een uitstekende kwaliteit en veiligheid. Aan beide aspecten hecht Springrid namelijk veel waarde. Bij de verhuur van springkastelen kunt u kiezen het springkasteel zelf af te halen in Brasschaat, maar dit bedrijf doet tegen een meerprijs ook aan levering op locatie. Niet alleen wordt het transport u dan uit handen genomen, ook het opzetten en naderhand afbreken van het springkasteel wordt dan voor u geregeld.

Nieuwe of tweedehands springkastelen kopen

Naast de verhuur van springkastelen, kunt bij dit bedrijf ook heel kleurrijke springkastelen kopen. Ook hiervoor geldt dat de keuzemogelijkheid groot is. U kunt terecht voor nieuwe en tweedehands springkastelen. Bij Springrid zijn de springkastelen nooit ouder dan twee jaar. Daarbij kan een springkasteel volledig naar uw wens geleverd worden. Springrid ontwerpt en vervaardigd sinds enkele jaren namelijk zelf alle springkastelen. Hierbij is veel oog voor veiligheid en worden alleen de beste materialen ingezet. Wilt u meer weten over het kopen of huren van springkastelen? U vindt veel extra informatie en de contactgegevens op de website van dit bedrijf.