Barracuda diving
Image default
Horeca

Sfeervol brasserie restaurant in Oss

Wanneer je heerlijk wilt ontbijten, lunchen of dineren in een restaurant in Oss, moet je zeker een bezoek brengen aan de brasserie La Colline. In deze horecazaak kan iedereen op ieder moment van de dag in sfeer genieten van de beste gerechten. Of je nu houdt van een lekker broodje, een verse omelet of een frisse maaltijdsalade: hier vind je het allemaal. Ook dineren is hier mogelijk. Geniet van een drie- of viergangen-verrassing of bestel à la carte. De uitgebreide menukaart bevat geen ingewikkelde gerechten, maar gewoon heerlijk eten en drinken zonder opsmuk. Kom bourgondisch genieten en ervaar een vleugje Franse sfeer midden in Brabant. Het hele gezin kan hier gezellig eten en mooie momenten beleven. Kom langs en creëer samen mooie herinneringen.

Met deze horecazaak kwam een familiedroom uit

La Colline in een prachtig restaurant in Oss, dat gerund wordt door de horecafamilie Jordaans. Koos Jordaans had de droom om een mooie brasserie te beginnen in Oss, waar het altijd gezellig zou zijn voor jong en oud. Hij werd geïnspireerd door de grand-cafés in Frankrijk, waar mensen uit alle rangen en standen geregeld samenkomen om mooie verhalen te delen. In 2000 opende La Colline haar deuren en sindsdien worden hier iedere dag de mooiste verhalen verteld én gemaakt. Zo zijn er huwelijksaanzoeken gedaan, nieuwe ideeën ontstaan en veel fijne momenten beleefd. Neem je graag de tijd voor een hapje en een drankje en houd je van sfeer en gezelligheid? Bezoek dan zeker deze brasserie in Oss.

Voor ieder moment van de dag

Bij La Colline kun je heerlijk brunchen, lunchen, dineren en borrelen. Deze zaak heeft altijd de beste gerechten van het seizoen en is geopend van ’s ochtends vroeg tot ‘ s avonds laat. Zo kun je er ieder moment van de dag terecht voor een lekkere maaltijd. Kom langs bij dit unieke restaurant in Oss en geniet van het goede leven.

Gerelateerde artikelen

Thuis genieten van al het lekkers bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Een goedverzorgde bbq in Heerde