Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Professionele rijschool inschakelen

 

Heb je de behoefte om een professionele rijschool in te schakelen? Door een professionele rijopleiding bij onze motor- en autorijschool te volgen zorg je ervoor dat je snel vorderingen maakt met je rijvaardigheid en je in staat bent om spoedig jouw papiertje op zak te hebben.

Daarnaast heeft Rijschool Uniek vele opties wat betreft alternatieve mogelijkheden om een rijopleiding te volgen. Zo kan je een spoedcursus doen om je rijbewijs B in zeer korte tijd te behalen. Maar zo kan je ook een eendaagse spoedcursus volgen om het bromfietsrijbewijs eigen te maken. Wil je dus een opleiding volgen doe dat dan bij onze professionele rijschool en maak jezelf het rijden van motorvoertuigen meester.

Ga de weg op met een auto

Een professionele rijschool inschakelen doe je wanneer je snel je papiertje wilt halen door een rijles op maat te nemen. Doe dan de rijopleiding van Rijschool Uniek om te leren autorijden. Een vakkundige rijinstructeur zal tijdens jouw opleiding naast het stuur zitten om je tips te geven en te observeren hoe je rijdt. Mocht je bovengemiddeld rijgedrag vertonen dan kan je in aanmerking komen om een versnelde cursus te doen. Je behaalt het zelfde rijbewijs B, maar dan in een kortere periode. Als laatst is het bij Rijschool Uniek mogelijk om een echt korte rijopleiding te volgen. Met de spoedcursus van Rijschool Uniek kan je zelfs binnen een maand gereed zijn om je certificaat in ontvangst te nemen.

Leer rijden op een motorfiets

Mocht je willen leren rijden op een motorfiets dan kan je tevens onze professionele rijschool inschakelen. Wij bieden professionele motorrijless aan die je helemaal voorbereiden op het komende voertuigbeheersing examen en het examen voor verkeersdeelneming. Een rijinstructeur neemt je daarvoor op pad met een moderne motorfiets waarmee je jouw rijervaring stap voor stap uitbreidt. Wil je ook overweg met een echte motorfiets meld je dan aan bij Rijschool Uniek.