Proef de geweldige combinatie van Merlot en Sangiovese druiven in Rosso Passo wijn

Een glas Rosso Passo wijn biedt een unieke smaaksensatie. De wijn is lekker, sappig, fruitig en zacht. Oftewel: alles wat een goede rode wijn moet hebben. De Rosso Passo wijn wordt gemaakt van twee verschillende druifsoorten, namelijk Merlot en Sangiovese. Deze combinatie zorgt voor een geweldige en unieke smaak van de wijn. Bij het maken van de wijn wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van sulfiet. Het resultaat? De ultieme zuivere wijn. Bent u benieuwd naar de bijzondere smaak die deze wijn heeft? U bestelt de wijn eenvoudig online via de webshop van een specialist, bijvoorbeeld Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Na slechts enkele muisklikken geniet u al snel van de volle smaak van Rosso Passo wijn.

Met Rosso Passo wijn proeft u de authentieke smaak van Italië

De Rosso Passo wijn is echt Italiaans. Het wijnhuis dat deze wijn maakt, is Cantine Lenotti. De wijngaarden van dit bedrijf liggen aan de oevers van het Gardameer. Dichtbij het plaatsje Bardolino om precies te zijn. Nog altijd wordt het volledige productieproces, van het oogsten van de druiven tot aan de distributie, verzorgd door dit wijnhuis. De Rosso Passo wijn wordt gemaakt van een unieke combinatie tussen Merlot en Sangiovese druiven. Wanneer u de wijn drinkt, proeft u een volle fruitige smaak met een aangename afdronk. Ook is er een toon van bramen en kersen te proeven in de Rosso Passo wijn. Nieuwsgierig geworden naar de authentieke Italiaanse smaak van Rosso Passo? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl.

Rosso Passo wijn is geschikt voor iedereen en dit is waarom

Ziet u zichzelf graag als een echte wijnkenner? Of bent u meer iemand die zo nu en dan geniet van een heerlijk glas rode, witte of rosé wijn? Welke situatie ook op u van toepassing is, Rosso Passo wijn is gegarandeerd voor u geschikt. Dit is een fruitige, sappige en zachte wijn. Deze wijn heeft een lichtelijk fruitige smaak met tonen van bramen en kersen. De afdronk van de wijn is vol en tegelijkertijd zacht. Hierdoor is de wijn gemakkelijk te drinken en geschikt voor een breed publiek. Deze aangename afdronk wordt veroorzaakt door de combinatie van Sangiovese en Merlot druiven, een unieke combinatie die voor deze wijn wordt gebruikt. De wijn is daardoor perfect om in alle rust te genieten van een goed glas wijn, om te schenken op een feestje of als cadeau te doen. Via de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl kunt u de Rosso Passo wijn gemakkelijk online bestellen.