Prachtige en originele huwelijksmuziek op uw bruiloft

Barracuda-diving

Mooie huwelijksmuziek tijdens de ceremonie of het huwelijksfeest kan de sfeer op uw grote dag helemaal compleet maken. Het is niet altijd eenvoudig om klassieke muziek naar wens te vinden. Het muziekduo Duo Celliano is gespecialiseerd in huwelijksmuziek op maat. Dit getalenteerde muziekduo weet precies hoe zij uw favoriete muziek in klassieke vorm op moeten voeren. Pianist Hans de Leeuw en celliste Renata Karasiak overleggen graag met u welke nummers op uw bruiloft gespeeld moeten worden. Zo stellen zij een passend repertoire samen dat elke gast op het feest zal verrassen. Wilt u de keuze van nummers aan dit duo overlaten of heeft u voorkeuren voor bepaalde nummers die u mooi vindt? Houdt u van de moderne popmuziek en wilt u deze in een unieke, klassieke stijl op laten voeren? Duo Celliano studeert graag de perfecte huwelijksmuziek voor u in.

Kies de stijl die bij de bruiloft past

Iedereen op uw bruiloft is natuurlijk op zijn of haar best gekleed. Wanneer u een chique sfeer op het oog heeft, hoort daar natuurlijk ook de perfect passende klassieke muziek bij. Uw gasten zullen zeker in beweging komen wanneer zij het op maat samengestelde repertoire van Duo Celliano te horen krijgen. Er zijn talloze muziekstukken waaruit u kunt kiezen. Bovendien zijn de muzikanten van dit duo zeer getalenteerd en hebben zij veel ervaring met klassieke muziek en bijbehorende instrumenten. Ook de muziek van nu kan met een cello en een piano perfect opgevoerd worden. Dit zorgt ervoor dat ook de jonge gasten kunnen dansen op de muziek. Geniet op uw bruiloft van het warme geluid van de cello en het harmonieuze geluid van de piano. Samen vormen deze instrumenten een prachtig geheel.

Een veelzijdig muziekduo

Naast huwelijksmuziek kan Duo Celliano ook ingeschakeld worden voor bijvoorbeeld uitvaart- en dinermuziek. Geef uw wensen door en zij zetten met u de mogelijkheden op een rij. Of u nu de voorkeur geeft aan klassiek, Latin, pop, jazz of chansons, zij maken van elk optreden een groot succes. Met veel ervaring met harmonie- en symfonieorkesten voeren zij hun optreden zeer professioneel uit. Ben u geïnteresseerd in bijzondere huwelijksmuziek? Dan is Duo Celliano de perfecte keus voor een muziekopvoering op maat.    

https://www.duocelliano.nl/