Postdozen van de beste kwaliteit!

Barracuda-diving

Voor mijn nieuwe bedrijf was ik een poos op zoek naar de juiste postdozen. Voor de bezorging van mijn producten en voor een geordend magazijn ben ik een poos op zoek gegaan naar de juist website. Ze moeten niet steeds kapot gaan, tegelijkertijd kunnen ze ook niet te veel geld kosten en ten slotte zou ik gerecyclede dozen eerder aan willen schaffen dan dozen van nieuw materiaal. De juiste website moest dus aan een aantal eisen voldoen. De normale opslag dozen waren makkelijk te vinden. Maar ik zou juist zo graag zowel de gewone opslagdozen als de postdozen bij dezelfde leverancier halfen. Na weken van zoeken wisselde ik op een verjaardag een aantal woordjes met mijn oom. Hij heeft ook een eigen onderneming en heeft met ditzelfde probleem te maken gehad. Hij zei tegen mij dat ik de Dozenhal eens uit moest proberen. Ze leveren snel, bieden gerecyclede dozen aan, zijn goedkoop en bieden goede kwaliteit aan. Ik was onder de indruk dus bezocht snel hun website. 

Mijn ervaringen met Dozenhal en hun postdozen

Toen ik voor de eerste keer op hun site terecht kwam dacht ik meteen dat ik mijn postdozen gevonden had tussen de 2500 formaten aan dozen. Daar zullen dus ook vast wel postdozen tussen zitten. En ik had gelijk, Dozenhal bood mij meer mogelijkheden dan ik ooit gezien had. Tegelijkertijd was de site zo geordend dat ik heel snel alles gevonden had. Toen ik verder keek op de website zag ik nog een aantal dingen die mij aanspraken. Vandaag besteld, morgen levering mogelijk. Dit is natuurlijk altijd fijn. Ook kon de Dozenhal mij gerecyclede opslag- en postdozen aanbieden. Nadat ik mijn keuzes gemaakt had kreeg ik spoedig een offerte toegestuurd. Nadat ik deze offerte ingevuld en teruggestuurd had was het een dagje wachten totdat de dozen binnen waren. Alle dozen zagen er stevig en mooi uit. De dozen waren van hoge kwaliteit en waren makkelijk te openen. 

Waarom Dozenhal?

Dozenhal heeft mijn verwachtingen overtroffen. Als jij op zoek bent naar de juiste postdozen dan weet je nu waar je moet wezen. 

De Dozenhal heeft 2500 verschillende formaten op voorraad. De dozenhal biedt zowel nieuwe als gerecyclede dozen aan. Daarnaast beschikt de Dozenhal over meer dan 35 jaar aan ervaring. Ten slotte biedt Dozenhal ook nog eens de beste kwaliteit. 

Op zoek naar postdozen? Klik hier.