Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Personeelsuitje Apeldoorn

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in Apeldoorn? Denk dan eens aan Jacksart! Jacksart biedt jou en je personeel een gezellige, uitdagende en creatieve workshop. Wat dacht je van een schilderworkshop, waarbij jullie zelf jullie eigen kunstwerk mogen maken? Onder leiding van het professionele Jacksart team leren jullie alles over verf- en kunstenaars technieken. Ben je met een grote groep? Geen probleem! De kunstgalerie biedt genoeg ruimte voor zeer grote groepen. 

Personeelsuitje Apeldoorn bij Jacksart

Jacksart biedt een ruime keuze aan pakketten voor jouw personeelsuitje in Apeldoorn. Kies je voor team-basic, dan volg je samen met je personeel een gezellige creatieve schilderworkshop. Na afloop krijgt iedereen een canvasdoek mee naar huis. Leuk om te bewaren!

Wanneer je kiest voor team basic plus, krijgt iedereen een nog groter canvasdoek om te beschilderen en om mee naar huis te nemen. Ons meest gekozen pakket betreft de team complete.

Een compleet pakket, waarbij jullie naast een afzonderlijk canvasdoek ook een gezamenlijk teamdoek meekrijgen en na afloop kunnen genieten van een lekker uitgebreid diner.

Je kan ook nog kiezen voor een team fun pakket. Wil je net even wat extra luxe? Dan biedt Jacksart je een mooi VIP pakket aan! Dit pakket betreft een workshop waarbij een diner en hotelovernachting zijn inbegrepen. Lunchen tijdens je bedrijfsuitje is ook absoluut mogelijk! Een lunch kan je gemakkelijk bijboeken bij jouw gekozen pakket. Wil je het atelier huren voor een dag? Dat kan zeker! Informeer naar de mogelijkheden!

Over Jacksart

Jack Liemburg is al 10 jaar werkzaam als kunstenaar en performer van modern art. Hij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld, waarbij van zowel fotografie als schilderkunst gebruik wordt gemaakt. Jack maakt niet alleen vrij werk, maar ook kunst in opdracht. Jaarlijks produceert hij zo’n 200 tot 300 doeken. Hij heeft werken mogen verkopen aan Danny en Daley Blind, en zelfs aan coureur Max Verstappen.

Op iedere woensdag- en vrijdagmiddag geeft Jack workshops in zijn galerie. Hier maken deelnemers onder leiding van het Jacksart team werk van hun creativiteit en maken ze een persoonlijk schilderij. Ook geeft Jack performances voor bedrijven en particulieren. Bij Jacksart kan je terecht voor vrijgezellenfeesten, kunstuitleen, kinderfeestjes, kunst in opdracht en het bezoeken van de galerie.

Locatie van het personeelsuitje

Ben je op zoek naar een personeelsuitje in Gelderland? Dan is de kunstgalerie van Jacksart in Apeldoorn goed te bereiken.  Jacksart is namelijk centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ben je met de auto? Dan kan je gratis parkeren bij het kunstatelier. Organiseer je liever een bedrijfsuitje op eigen locatie? Ook dat is mogelijk! Het Jacksart team komt graag naar jouw bedrijf om de creatieve workshop te begeleiden.

Teambuilding in Apeldoorn

Je hebt bij Jacksart ook de mogelijkheid om jullie bedrijfsuitje om te toveren in nuttige teambuilding activiteiten. Naast het verbeteren van de onderlinge samenwerking, het vertrouwen en de sociale binding staat jullie organisatiedoel altijd op de eerste plaats. Tijdens het teamuitje wordt er gezorgd voor een goede groepsdynamiek en het verhogen van de efficiëntie. Ben je geïnteresseerd in teambuilding in Apeldoorn en omgeving? Neem dan contact op met Jacksart. 

Contact opnemen

Valt uit jouw selectie van originele bedrijfsuitjes de keuze op Jacksart? Of heb je overige vragen? Neem gerust contact op!