Op zoek naar kartonnen dozen?

Wanneer u op zoek bent naar kartonnen dozen, zelfs op maat gemaakte, bent u bij de Dozenhal aan het juiste adres. Zij hebben een grote variëteit aan dozen voor verzending, opslag en meer! Ongeacht of u nu op zoek bent naar dozen omdat u op het punt staat om te verhuizen, of op zoek bent naar een juiste doos om items in te verpakken en te verzenden.

Kartonnen dozen beste oplossing voor mens én milieu

Kartonnen dozen zijn bezig aan een opmars. Was het vroeger vooral plastic waarin en waarmee verpakt werd, tegenwoordig kiezen bedrijven meer en meer voor duurzame oplossingen. Iemand kan nog steeds zeggen dat plastic geweldig is, je kunt het goedkoop produceren en het product langer bewaren. Het zorgt voor naamsbekendheid omdat je er een merklabel op aan kunt brengen. Maar het komt erop neer dat plastic een van de grootste teleurstellingen is in de verpakkingsontwikkeling in jaren.

Er is natuurlijk absoluut geen sprake van verlies van naamsbekendheid. Ook op een kartonnen doos van de Dozenhal kun je je eigen logo of slogan of wat dan ook laten drukken om je naamsbekendheid te vergroten. De kosten voor het vervaardigen van kartonnen dozen zijn nagenoeg gelijk aan die van plastic. Omdat karton een duurzaam product is, is het daarmee beter voor het milieu dan plastic verpakkingsmateriaal.

Goede relatie met klanten

Als bedrijf is het belangrijk een relaties met uw klanten te ontwikkelen. Zo geldt dat ook voor de Dozenhal. Zij willen dat u net zo tevreden bent met hun producten en draagt zorg voor een snelle levering. Daarom hebben zij een ervaren team dat ervoor zorgt dat uw aankoop precies is zoals u dat voor ogen heeft. Als u een bestelling heeft gedaan, aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen als u vragen heeft. Zij beantwoorden graag uw vragen en bieden u indien noodzakelijk, oplossingen. Wanneer het tijd is om unieke en duurzame dozen te selecteren voor een bedrijf of een speciaal evenement, heeft de Dozenhal alles wat u nodig heeft. Hun brede assortiment biedt voor bijna elke gelegenheid een passende oplossing.