Motorkleding en motorhelm kopen bij de specialist

Barracuda-diving

Via ChromeBurner heb je toegang tot een groot aanbod motorhelmen en kleding en kun je motorkleding en een motorhelm kopen die specifiek aansluiten bij jouw wensen en je stijl als rijder. Als bedrijf is ChromeBurner ontstaan uit een hobby maar inmiddels in ChromeBurner uitgegroeid tot de grootste motorkledingspecialist van Nederland met een internationaal werkveld. Je vindt bij dit bedrijf dan ook een groot assortiment waarbinnen een scala aan merken vertegenwoordigd is. In Nieuwkuijk, nabij Den Bosch, helpen gespecialiseerde medewerkers je graag bij het vinden van passende motorkleding en een motorhelm. Daarnaast kun je ook via de webshop motorkleding of een motorhelm kopen.    

Het grote assortiment motorhelmen

Wil je een motorhelm kopen dan zul je daaraan enkele eisen stellen en wellicht bepaalde wensen hebben. Dankzij het grote assortiment motorhelmen bij ChromeBurner zul je vast en zeker slagen in het vinden van de motorhelm die precies bij jou als motorrijder past. Je vindt merken als Nolan, ROOF, Diesel, AGV, Airoh en Scorpion terug in het assortiment maar ook Shark, Schuberth, Shoei en X-Lite zijn vertegenwoordigd. Daarnaast kun je een motorhelm kopen van een bepaalde categorie. Zo biedt ChromeBurner systeemhelmen, integraalhelmen, jethelmen en speciale offroad- en cross motorhelmen. Tot slot vind je eveneens replicahelmen terug in de collectie, voorzien van designs van coureurs uit onder andere de MotoGP en de World Superbike.

Motorkleding kopen voor ieder seizoen

Naast een motorhelm kopen kun je bij ChromeBurner ook terecht voor de aanschaf van motorkleding. Wil je motorkleding kopen van een bepaald merk? Bij deze specialist vind je merken als Lookwell, PMJ, Segura, ROKKER, REV’IT en Alpinestars. Daarbij kun je motorkleding kopen die aansluit bij een specifiek seizoen of kiezen voor kleding die het hele jaar door gedragen kan worden. Eveneens kun je motorkleding kopen die specifiek regenbesteding is. Je vindt de motorkleding in de webshop van ChromeBurner, maar ook in de winkel in Nieuwkuijk ben je welkom.