Barracuda diving
Image default
Groothandel

Met een PET-fles is uw product goed verpakt volgens de juiste normen

Zoekt u naar manieren om uw producten in stijl te verpakken? Ontdek dan wat PET Power voor u kan betekenen! Dit is een ervaren bedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een specialist in verpakkingsoplossingen. Zij bieden hun producten voornamelijk aan voor bedrijven in de farmaceutische, cosmetische en chemische industrie, maar ook ondernemingen in de voedings- en huishoudelijke branche maken graag gebruik van hun verpakkingen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een specifieke PET-fles, zoals een media-fles, zit u dan ook helemaal goed bij hen.

Het assortiment van deze webshop is zeer ruim en gevarieerd

U heeft verschillende opties als u een PET-fles uit gaat zoeken in de webshop van PET Power. De grootte van de fles is van belang, evenals de vorm. Tevens moet u een keuze maken welk materiaal uw voorkeur heeft en hoeveel inhoud de media-fles mag bevatten. Doordat hun assortiment zeer ruim en gevarieerd is, is de kans groot dat u de juiste fles voor uw onderneming vindt. Is dit toch niet het geval? Maak dan gebruik van de gebruiksvriendelijke online configurator op hun website. Hiermee stelt u uw gewenst PET-fles van A tot Z samen. Deze configurator bevat meer dan 1.000 verpakkingsonderdelen en is te allen tijde uitgerust met de meest recente innovaties en nieuwste flesmodellen. Zo wordt het wel heel eenvoudig voor u om zelf de ideale fles te creëren!

Vraag indien nodig om hulp

PET Power is een klantgericht bedrijf. Zij helpen u graag aan de juiste media-fles voor uw onderneming, bovendien houden zij hierbij rekening in welke branche u actief bent. Wenst u ondersteuning bij het zelf configureren van uw fles? Vraag dan om hulp aan een salesvertegenwoordiger bij u in de buurt. Samen komt u tot de ideale verpakking voor uw bedrijf. Heeft u vragen over de producten die u bestelt in deze webshop? Of wilt u meer weten over hun dienstverlening? Benader de klantenservice dan en u krijgt overal antwoord op.