Kies uit de mooiste locaties in Europa als u wilt investeren in vastgoed

Droomt u van een mooie vakantiewoning te kopen? Wilt u graag investeren in een vakantiewoning in Spanje? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Center Parcs Vastgoed. Duizenden mensen gingen u al voor! Investeren in vastgoed is dan ook een uitstekende belegging. Daarbij wordt u bij Center Pars Vastgoed compleet verzorging. Het beheer en het onderhoud blijft immers in de handen van Center Parcs en u krijgt de volledige huuropbrengsten. U heeft de keuze uit verschillende investeringsmogelijkheden, waarbij uw belegging veilig is en optimaal rendeert. Daarbij kiest u met Center Parcs Vastgoed voor een sterk merk! Al jarenlang bouwt en beheert dit bedrijf succesvolle toeristische parken in verschillende Europese landen.

Krijg professionele begeleiding als u gaat investeren in een vakantiewoning in Spanje

Bent u op zoek naar een duurzame investering, waar u jaren van geniet? Dan is het goed idee om veilig te investeren in een vakantiewoning in Spanje doet u bij Center Parcs Vastgoed. Deze professionals begeleiden u persoonlijk vanaf de eerste kennismaking tot aan het ondertekenen van de akte bij de notaris. Als u bij deze organisatie gaat investeren in vastgoed, krijgt u een langlopende huurovereenkomst van circa 15 jaar. Hierbij krijgt u een gegarandeerde huurinkomst, onafhankelijk van de bezetting van de woning. Klinkt dit ook als muziek in uw oren? Center Parcs Vastgoed organiseert op regelmatige tijdstippen verkoop- en informatiedagen op de verschillende projectlocaties. Zo heeft u uitgebreid de kans om de investeringsmogelijkheden te bekijken. Bekijk op de website snel de aankomende infomomenten en meld u aan.

Beleggen zonder stress doet u door te investeren in een vakantiewoning in Spanje

Bent u klaar om te investeren in een vakantiewoning in Spanje? Maar wilt u niet de stress rond het onderhoud en de verhuur? Dan is het een goed idee om te investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Hierbij blijft Center Parcs verantwoordelijk voor de exploitatie van uw woning en het vakantiepark. Daarnaast krijgt u onafhankelijk van de bezetting van uw woning gegarandeerde huurinkomsten. Bovendien neemt Center Parcs Vastgoed het onderhoud helemaal op zich. Op die manier kunt u optimaal genieten aan de Costa del Sol of een andere locatie in Europa. Bekijk snel de beschikbare recreatiewoningen op de website en plan een kennismakingsafspraak in.