Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

HSV tmp, een spuitgieterij

Wij van HSV tmp zijn een spuitgieterij voor kunststof producten, iets waar wij veel passie voor hebben. We maken gebruik van de modernste machines om deze producten te maken voor onze klanten. Van ons kunt u enkel de beste service verwachten, en dat om een aantal redenen.

HSV tmp, de spuitgieterij voor u

De manier waarop wij als spuitgieterij zakendoen is een belangrijk aspect daarin. Wanneer we omgaan met onze partners proberen we de kernwaarden die we hoog in het vaandel houden binnen onze organisatie ten alle tijden toe te passen. Wij worden namelijk vrolijk van kunststof producten, en dat enthousiasme passen we waar mogelijk toe, zodat het aantrekkelijk wordt. Dat is onze eerste kernwaarde, een passie voor kunststof hebben.

Onze andere kernwaardes

De andere kernwaardes van onze spuitgieterij zijn vrij simpel en voor zich sprekend. Wij geloven namelijk in een duurzame samenwerking, we hechten heel veel waarde aan relaties met onze opdrachtgevers die op de lange termijn overeind zullen blijven. Hierbij maken we gebruik van transparante processen, open communicatie en natuurlijk het leveren van betrouwbare producten van goede kwaliteit. Daarnaast proberen we flexibel en ongecompliceerd te werken met onze platte organisatie. We hebben directe communicatielijnen naar onze klanten die helpen bij het zoeken naar oplossen voor onze opdrachtgevers. Hierbij stellen we niet onze processen voorop, maar de behoeftes van onze klanten. Wanneer het op de ene manier niet werkt, proberen we het op de andere manier, zonder teveel gedoe.

Tot slot

Tot slot proberen we altijd innovatief en dynamisch te zijn. Het grootste bewijs hiervoor is nog wel onze geschiedenis, toen wij als een van de eersten durfden over te stappen naar een nieuwe kunststof en een nieuwe manier van spuitgieten. Ook willen wij ons op het gebied van kunststof spuitgieten tot een van de beste bedrijven ter wereld kunnen rekenen. Om dat doel te behalen moeten we continu openstaan voor innovatie, en nieuwe dingen proberen. We volgen daarom alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet, zodat we niet achterblijven. Daarnaast investeren we veel in de kennis en opleiding van onze medewerkers.