Het assortiment Meindl wandelschoenen is opgedeeld in meerdere categorieën

Barracuda-diving

Trekje er in het weekend graag op uit? Of maak je graag lange trektochten in de bergen? Dan zijn stevige wandelschoenen onmisbaar. In het Meindl assortiment van Schneider Outdoor vind je meer dan 150 paar wandelschoenen, waardoor jij zeker slaagt. Maar hoe kies je tussen al deze modellen het paar dat het beste bij je past? Om het overzichtelijk te houden, heeft deze webshop het assortiment opgedeeld in meerdere categorieën:

  • A – Wandelen op vlak terrein
  • A/B – Wandelen op ruw terrein
  • B – Bergwandelen met lichte bepakking
  • B/C – Trektochten met zware bepakking
  • C – Hoogtouren
  • D – Alpine klimmen

Daarnaast beschikken Meindl wandelschoenen over het Memory Foam System. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoen perfect aansluit op jouw pasvorm. Ideaal, nietwaar?

Ontvang advies bij de aanschaf van Meindl wandelschoenen

Het liefst wil je dat iedere outdoor ervaring positief is. Daar staan de specialisten van Schneider Oudoor ook achter. Daarom staan zij klaar om advies te geven over Meindl wandelschoenen. Deze outdoorexperts weten namelijk als geen ander dat elke voet anders is en daardoor een andere schoen nodig heeft. Dankzij hun ervaring word je zo goed mogelijk geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Heb je tussen de meer dan 150 modellen een keuze gemaakt? Dan bestel je eenvoudig jouw nieuwe wandelschoenen in de webshop en profiteer je van een razendsnelle levering.

Waarom hebben Meindl wandelschoenen de perfecte pasvorm?

Meindl staat al meer dan 300 jaar bekend om het verkopen van kwaliteit. Dat is niet zo vreemd. Dit komt mede door de perfecte pasvorm dankzij het innovatieve Memory Foam System. Wat dit inhoudt? Dat vertellen de specialisten van Schneider Outdoor jou graag. Aan de binnenzijde van Meindl wandelschoenen is dit Memory Foam System verwerkt. Door de warmte van je voet wordt dit materiaal zacht, waardoor het zich perfect naar jouw vorm en maat vormt. Trek je de schoenen na een lange dag wandelen uit? Dan behoudt het Memory Foam System de vorm. Zo zitten de schoenen de volgende keer weer als gegoten!