Halloween groeit

Het welbekende feest Halloween waait over vanuit Amerika, naar Nederland. Het griezelige festijn wordt steeds groter door jong en oud gevierd. Steeds meer zijn er mooie kostuums ontwikkeld voor dit feest en mensen doen massaal hun best om er goed uit te zien.

Halloween

Op 31 oktober verkleden vooral kinderen zich en bellen of kloppen als het donker wordt aan bij huizen. De bedoeling van Halloween is dat de huizen zo mooi mogelijk versierd worden en daardoor veel aandacht krijgen. De kinderen gaan langs om iets lekkers te vragen, vaak bestaat dit uit een snoepje of koekje. Het is een echte traditie en veel kinderen kijken er erg naar uit. Kinderen verkleden zich griezelig en doen schmink op zijn of haar gezicht. Vaak zien de kinderen er heel eng uit en dat is juist wat Halloween kenmerkt. Het is leuk om te zien hoeveel moeite ervoor wordt gedaan en hoeveel mensen er enthousiast van worden. Tegenwoordig wordt Halloween steeds uitbundiger gevierd en is het Amerikaanse feest hier helemaal overgenomen.

Jongeren

Omdat veel jongeren Halloween vaak kinderachtig vinden, organiseren steeds meer mensen feesten voor de jongeren. De feesten zijn onder de jongeren razen populair en worden door veel mensen bezocht. Het is goed om te zien dat zo het feest niet verloren gaat en dat het feest niet alleen bedoeld is voor kinderen. Het feest is gezellig en heeft veel sfeer. De komende jaren zal dit feest zich nog veel meer uitbreiding en naar verwachting groots uitpakken.

Versiering

De versiering wordt steeds meer overdreven, niet alleen bij de huizen maar ook bij de kinderen. Veel kinderen nemen lampionnen mee in de optocht. Mooie versierende lampionnen in de vorm van een pompoen. Het staat centraal voor Halloween. Het geeft een gezellige sfeer aan het gebeuren. Huizen pakken flink uit met versieringen, zoals slingers, poppen en andere atributen. De winkels liggen er vol mee en er wordt van alles bedacht. Ben je toevallig nog opzoek naar mooie versiering voor jouw Halloween feestje? Neem dan snel een kijkje op: https://www.lampionwebshop.nl/decoratie-papier/pompons

 

https://www.lampionwebshop.nl/