Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Glamping in Spanje, kamperen maar dan wat luxer

Voor als je geen zin hebt om met een toiletrol onder je arm over de camping te struinen, is een Glamping in Spanje een goede uitkomst. Hier hoef je namelijk niet naar een apart toiletgebouw te lopen om jezelf even op te frissen of om te kleden. Een Glamping is een tent die alle luxe al in zich heeft en zelfs meer.

Glamping in Spanje

Het is in Spanje mogelijk om een Glamping te huren, deze tenten staan in gebieden die zijn omgeven door een prachtige natuur. Je hebt geen buren die je lastig kunnen vallen of van die lastige scheerlijnen waar je over struikelt. Nee, je hebt je eigen plekje met alle voorzieningen in zich. Zo beschik je over een slaap en zit gedeelte en daarnaast ook over een eigen keuken en badkamer. Een goede uitkomst voor mensen die wel willen kamperen, maar er niet van houden om met een toiletrol en een handdoek onder de arm naar een (toilet) gebouw te lopen.

Genieten van zon zee en strand

De meeste Glampings vind je aan de costa’s. Waar je kunt genieten van de zon, zee en strand maar ook van de Spaanse paella, tapas en sangria. Wil je dit liever niet, dan is het uiteraard ook mogelijk om een tent te huren waarbij je uitzicht hebt over heuvels en valleien. Waarbij je de kans hebt dat je beschikt over een privé zwembad.

Gerelateerde artikelen

De beste manier om op een duikvakantie te gaan

Het tegengaan van katten overlast

Turkse grill restaurant