Gerechten op maat bij een professionele catering uit Antwerpen

Belgen zijn Bourgondiërs en daarom wilt u tijdens uw feest ook het lekkerste eten. Kies daarom voor de professionele catering aan huis door JÖRD Homecooking & Catering uit Antwerpen. Dit bedrijf komt bij u langs vanaf groepen van acht personen. De kok stelt steeds een verrassend menu samen met verse ingrediënten en aangepaste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Zijn er kinderen in uw gezelschap? Dan stelt deze professionele cateraar een speciaal kindermenu samen. Ook wordt er indien nodig rekening gehouden met allergieën. Kortom, de cateraar voorziet gerechten op maat van uw feest voor gezellige momenten om uw vingers bij af te likken.

Scandinavische hotdogs en andere gerechten bij een catering op uw locatie in Antwerpen of omgeving

Foodtrucks zijn helemaal in, maar heeft u al eens gehoord van een foodbike? De foodbike van JÖRD Homecooking & Catering is een leuk concept voor uw bedrijfsfeest, communie of trouwpartij. Deze professionele catering uit Antwerpen komt langs met lekkere Scandinavische hautdogs, waarbij u zelf kiest uit diverse toppings en sauzen. Dit is een absolute publiekslieveling bij kinderen op een communiefeest of tijdens een dansfeest om de dansbenen te smeren! U kunt de catering van JÖRD Homecooking & Catering ook inschakelen voor een professionele barbecue, Scandinavisch ontbijt of diverse buffetvormen. Alles wat de cateraar aanbiedt, is altijd op maat van uw wensen. De gerechten worden met de grootste zorg en verse ingrediënten bereid.

Scandinavisch genieten tijdens een catering aan huis op uw locatie in Antwerpen

Scandinavië is niet alleen mooi, de keuken heeft ook heel wat te bieden. Wilt u ook de maag van uw gasten vullen met lekkere, verse gerechten met de beste groentes, vis en vlees? Schakel dan de catering van JÖRD Homecooking & Catering in voor uw volgende feest in Antwerpen of omgeving. U heeft keuze uit een walking dinner, een buffet of het serveren van gerechten aan tafel. Wilt u de gezelligheid nog verhogen? Dan is het een leuk idee om te kiezen voor sharing dishes. Gaat uw feest tot in de vroege uurtjes door? Laat het feest dan doorgaan met een Scandinavisch ontbijt met of zonder bubbels.