Ga de uitdaging aan in deze veelzijdige escape room in Amsterdam

Barracuda-diving

Wanneer je een escape room van Escape Factory in Amsterdam bezoekt, ervaar je gegarandeerd een leuke dag met je gezelschap. Dit bedrijf is gevestigd in de oude en sfeervolle Stork dieselfabriek en heeft maar liefst 14 escape rooms. Een escape room is perfect om te doen met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s, ook wanneer je dit combineert met een dagje Amsterdam. Voor een bijzondere activiteit in deze stad hoef je dus niet lang te zoeken. Bovendien is een compleet en gevarieerd dagje uit perfect samen te stellen met een escape room. Dit maakt Escape Factory in Amsterdam graag voor u mogelijk.

Diverse thema’s voor ieder type deelnemer

Wanneer je graag met je gezelschap naar Amsterdam wilt gaan en eigenlijk iedereen op zoek is naar iets nieuws, is een escape room een perfect uitje. Voor zowel jong als oud is een escape room een uitdagende en spannende belevenis. Bovendien kun je ook kiezen tussen verschillende moeilijkheidsgraden, zodat ook de minder ervaren puzzelaars mee kunnen doen. Verras je vrienden of collega’s dus met deze originele binnenactiviteit. Kies één van de thema’s die bij je groep in de smaak zal vallen en beleef samen een geweldige, spannende en zeker ook hilarische tijd. Wil je de volgende keer terugkomen? Kies een nieuw thema en ervaar een escape room bij Escape Factory in Amsterdam weer op een compleet andere manier.

Maak je dag compleet met een arrangement

Wil je een complete ervaring organiseren waar iedereen nog jaren over zal praten? Een escape room in Amsterdam is bij Escape Factory ook te boeken in de vorm van een arrangement. Hierbij kun je kiezen voor een drie- of viergangenmenu en/of ontvangst met koffie, thee en gebak. Ook kun je met je gezelschap genieten van een gezellige borrel in de sfeervolle lounge. Heb je zin gekregen in een avontuur? Reserveer dan vandaag nog via de website. Je gezelschap kan bij ons variëren van 2 tot 220 personen. Dus of je nu een date of een bedrijfsuitje hebt gepland, een escape room is altijd een leuke activiteit!