Ervaar de vrijheid van een natuurcamping op de Veluwe

Waar ga jij genieten deze zomer? Kies je voor een mooi plekje in de natuur maar wil je dat je kinderen ook een leuke vakantie hebben? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt op de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en voor de kinderen is er altijd iets te doen.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Wil je genieten van een luxe vakantie op een natuurcamping op de Veluwe? Ervaar dan glamping op Camping Het Vossenhol. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Geniet van de vrijheid van een kampeervakantie, zonder al het gedoe. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.