Een karpervisvakantie voor de echte vissers

Bent u een fanatiek visser? Vindt u niets leuker dan in de vroege ochtend aan de visvijver zitten om de grootste vissen te vangen? Dan is een karpervisvakantie echt wat voor u. Recreatiepark De Groote Vliet is het ideale park voor deze vakantie waar u verblijft in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het recreatiepark is gelegen in een waterrijke omgeving en is omringd door kilometers aan vaar- en viswater, waar u allerlei vissen vindt. Zo vist u niet alleen op karper, maar ook op snoek, snoekbaars, witvis, paling en meer. Extra voordeel is dat u dit gewoon vanuit uw eigen chalet of bungalow kunt doen! Vanuit uw eigen stijger aan de zijkant van de vijver mag u met maximaal twee hengels per persoon vissen.

In een vakantiehuis op een prachtig park zijn honden toegestaan

Een heerlijke vakantie beleeft u gewoon in Nederland. Wilt u op vakantie met uw hond? Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het park heeft voldoende faciliteiten, is de ideale plek voor een karpervisvakantie en heeft twee hondentoiletten. Ook buiten het park zijn er mooie gebieden om uw hond uit te laten. Denk bijvoorbeeld aan natuurgebieden De Vooroever en het Nesbos, waarvoor u alleen maar de dijk hoeft over te steken. De hond mag in deze gebieden onaangelijnd lopen, waardoor uw viervoeter de ruimte krijgt om flink te rennen en heerlijk te spelen.

Kies het ideale vakantiehuis op een park waar honden zijn toegestaan

Gaat u op vakantie in Nederland? Wilt u uw hond niet thuis achterlaten? Dat is ook erg logisch, want uw hond verdient natuurlijk het beste! Neem daarom uw hond mee en boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Deze vindt u op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een natuurrijke omgeving. Op het park is er voldoende te doen. Huur een boot en ga een dagje varen, speel een potje tennis op de tennisbaan of beleef de ideale karpervisvakantie door de grote visvijver. Sluit de dag goed af met een heerlijk diner in het eetcafé op het recreatiepark.