Barracuda diving
Image default
Banen en opleidingen

Een interim inkoper die tijdelijk voor uw bedrijf aan de slag gaat

Heeft u een eigen bedrijf en kampt u met een tekort aan werknemers? Is de verkoopafdeling van uw bedrijf op dit moment onderbezet of gaat u een drukke periode tegemoet? Dan is het inschakelen van tijdelijke medewerkers een goede optie. Deze medewerker, ook wel interim inkoper genoemd, kan dan bijspringen op de verkoopafdeling wanneer dit het hardste nodig is. Wanneer de drukte weer afneemt of wanneer een andere medewerker bijvoorbeeld terug is van verlof, dan kan de inkoper weer ergens anders aan de slag. Het op tijdelijke basis aannemen van mensen kent vele voordelen. U kunt ze namelijk inzetten wanneer dit nodig is en heeft niet te maken met vaste contracten. Het is echter wel begrijpelijk dat u een persoon in dienst wilt die al ervaring en kennis heeft in inkoop en verkoop. Schakel daarom INSINC in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in inkoop detachering en zorgt voor professionals die op tijdelijke basis voor u aan de slag kunnen.

Schakel dit professionele inkoopadviesbureau in

INSINC is een jong en ambitieus inkoopadviesbureau die al vele opdrachtgevers heeft geholpen met inkoop detachering. Door hun ervaring en kennis weet dit bedrijf precies welke werknemers voldoende expertise hebben en goed bij een bedrijf passen. U kunt er dan ook van uitgaan dat ze alleen professionele en betrouwbare medewerkers inzetten. Dit bedrijf zorgt ervoor dat u uw inkoopprocessen kunt optimaliseren. Er wordt hierbij specifiek gekeken naar het huidige inkoopbeleid, maar ook naar ambities en winstdoelstellingen. Op deze manier zorgen ze ervoor dat er bij uw organisatie een interim inkoper komt werken die bijdraagt aan deze doelen.

Wilt u advies? Neem dan contact op met deze specialist

Wilt u ook een interim inkoper aannemen voor uw verkoopafdeling en bent u benieuwd wat dit bedrijf op het gebied van inkoop detachering voor u kan betekenen? Neem dan zeker eens contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor vragen of advies kunt u altijd bij deze professionals terecht.

Gerelateerde artikelen

Manager verkoop Assortment

Contact Center Agent

Tien regels voor een goed cv