Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Een degelijk luchtventilatiesysteem is essentieel voor scholen

Goed ventileren is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid, het vermindert namelijk de kans op onaangename geurtjes en allergieën. Ventileren doet u het best met een degelijk luchtventilatiesysteem. Daarvoor schakelt u het best een topspecialist in op het gebied van ventilatie in. We raden u Easyven aan. Deze specialist uit Oudewater heeft veel ervaring. Zo worden ze geregeld ingeschakeld voor de installatie van een luchtventilatiesysteem in verzorgingshuizen, hostels en scholen. Een degelijk luchtventilatiesysteem is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Lees verder en ontdek wat een topspecialist voor u kan doen.

Denk aan uw veiligheid

Denk aan uw veiligheid en schakel een specialist in voor de installatie van een CO2-ventialatiesysteem. Vandaag de dag is het noodzakelijk om een goed CO2-ventialatiesysteem te hebben op kantoor of op school om de gezondheidsrisico’s zo laag mogelijk te houden. De CO2-ventialatiesystemen van Easyven zijn uitgerust met een sensor. Deze sensor zal u waarschuwen wanneer er te veel CO2 in uw ruimte aanwezig is. Dat zijn de momenten waarop een virus als COVID-19 vrij spel krijgt. Het signaal van de sensor betekent dus dat u uw ramen moet openzetten of de ruimte beter even verlaat.

Vraag om extra hulp indien nodig

We hameren steeds op het belang van een nauwe samenwerking met uw specialist. Als u bijvoorbeeld vragen heeft over uw luchtventilatiesysteem of de sensor van uw CO2-meter, moet u die zeker zo snel mogelijk stellen. U brengt meteen de hele school in gevaar als u niet goed weet hoe uw luchtventilatiesysteem precies werkt. Voor de specialist begint aan de installatie is het belangrijk dat hij of zij een goed overzicht heeft van uw situatie. Zo kan die installatie het efficiëntst verlopen. Een specialist als Easyven is beschikbaar tegen een uiterst voordelige prijs. Aarzel dus zeker niet om contact met hen op te nemen.