Een busreis die volledig voldoet aan uw wensen bij een professionele busmaatschappij

Wilt u er binnenkort even tussenuit met uw familie? Bent u de organisator van het personeelsfeest dit jaar? Of wilt u met een vriendengroep skiën in de Franse Alpen? De busmaatschappij, genaamd Muys Reizen, verzorgt complete groepsreizen in binnen- en buitenland. Voor groepen vanaf 9 personen kan de busmaatschappij een gezellige reis op maat voor u organiseren. Hierbij kunt u denken aan een paar dagen ertussenuit naar de Limburgse heuvels, met een bezoek aan de grotten in Valkenburg en winkelen in Maastricht. Of het bezoeken van de bezienswaardigheden in Amsterdam, Berlijn, Parijs of zelfs Milaan! Stelt u liever uw eigen programma samen? Ook dat is geen probleem! De busmaatschappij helpt u graag!

Busmaatschappij voor vervoer door heel Europa

Reizen door heel Europa met een comfortabele bus van Muys Reizen, dat wilt u toch ook? Deze busmaatschappij is gespecialiseerd in stedenreizen, rondreizen, verenigingsreizen en dagtrips door heel Europa. De busmaatschappij beschikt over alle maten voertuigen. Van taxibusjes tot dubbeldekker touringcars. De touringcars zijn bijna allemaal van luxeformaat. Dit wil zeggen dat u tijdens uw reis beschikt over verstelbare stoelen, voetsteunen, airconditioning, leeslampjes met dubbele beglazing, bar, toilet en dvd/cd-speler. Heeft u een speciale wens? Of wilt u zeker zijn van een bepaald gemak tijdens uw reis? Geef dit dan zeker aan bij het aanvragen van een offerte. Dan kan de busmaatschappij voor al uw wensen een passende oplossing vinden. 

Zeer diverse en uiteenlopende vervoersmogelijkheden bij de busmaatschappij

U wilt binnenkort weer eens iets leuks doen met uw vriendinnen. Misschien wilt u naar een beurs of bent u van plan om een dagtocht te maken. Daarvoor gaat u naar de busmaatschappij die uiteenlopende diensten aanbiedt. Binnen Muys Reizen zijn er verschillende mogelijkheden voor het maken van een dagtocht. U heeft de keuze uit een taxibus met 8 zitplaatsen, een minibus voor 20 tot 22 personen en een mini touringcar voor 30 tot 33 personen. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u gebruikmaken van bussen in diverse klasse van luxe, variërend van 49 tot 64 personen of luxe dubbeldekkers, die variëren van 66 zitplaatsen tot maximaal 92. De busmaatschappij stelt voor u vrijblijvend een offerte op.