Dressuurpaarden te koop bij een betrouwbare stal

Stal van den Berg heeft al jarenlange ervaring met het beleren en verkopen van professionele dressuurpaarden. De dressuurpaarden die deze professional de laatste jaren verkocht heeft, zijn al meerdere malen in de prijzen gevallen bij dressuurwedstrijden. Zo behaalde eigenaar Roel van den Berg in 2004 de reservetitel in klasse Z. Bij deze expert zijn er verschillende raspaarden verkrijgbaar. Deze rassen worden gekruist om de beste dressuurpaarden te fokken. Bij de aankoop van een dressuurpaard moet u natuurlijk op veel dingen letten, zoals de hoogte, de leeftijd, training en prestaties. Daarom krijgt u bij Stal Van den Berg het beste advies. 

De specialist heeft alleen de beste dressuurpaarden te koop

Stal Van den Berg in Heeswijk-Dinther heeft louter mensen in dienst die verstand hebben van dressuurpaarden. Zo hebben zij aandacht voor de gezondheid van de paarden. Ook hebben zij kennis over wat de beste dressuurpaarden zijn. Daarom hebben zij alleen dressuurpaarden te koop van de beste kwaliteit. Verder heeft u veel inspraak in de toekomstmogelijkheden van het paard. Wanneer u uw ideale dressuurpaard beschreven heeft, gaan de experts samen met u op zoek naar het meest geschikte paard voor uw dressuurwedstrijden. U heeft een ruime keuze uit zowel merries als ruinen. Zo vindt u altijd het dressuurpaard dat het best bij u past.

Veel meer dan alleen dressuurpaarden te koop

Stal van den Berg verkoopt niet alleen dressuurpaarden, maar ook bijvoorbeeld springpaarden. Ook deze paarden doen het goed tijdens wedstrijden. Verder kunt u bij deze expert terecht wanneer u al in het bezit bent van een paard, maar hier alleen een veilige en comfortabele pensionstal voor zoekt. De experts van Stal Van den Berg bieden uw paard deze veilige plek. Bent u nog niet zo ervaren? Ga dan paardrijlessen volgen bij de specialist. Heeft u een paard op leeftijd dat mag gaan genieten van een rustige oude dag? De paardenliefhebbers van Van den Berg zorgen ervoor dat uw paard niets tekort komt.