De camping is buiten Appelpop ook zeer geliefd onder vele Nederlanders

De camping is bij vele Nederlanders zeer geliefd. Ook bij u? Verblijft u ieder jaar op camping In den Boomgaard tijdens Appelpop? En bevalt het verblijf op het recreatieoord u wel? Kom het hele jaar door genieten op het park. Tijdens het zomerseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Van talentenjachten tot een heuse zwemvierdaagse in het natuurzwembad. Ook leuk is ‘Kruidenkriebels’. Op deze middag gaan kinderen onder begeleiding in de omgeving op zoek naar heerlijke kruiden, waarvan vervolgens iets lekkers wordt gekookt. Altijd weer een belevenis waar de kinderen met plezier op terugkijken. Dus ook buiten Appelpop is er voor jong en oud genoeg te beleven op Recreatieoord In den Boomgaard. Kom het ontdekken!

Droog op de camping tijdens Appelpop

Van alle gemakken voorzien zijn tijdens een festival is wel zo fijn. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het nodige comfort. Tijdens het festival Appelpop in september kan het prachtig weer zijn, maar soms heeft u als festivalbezoeker minder geluk en regent het. Dan is het fijn dat u een droge slaapplaats heeft, die ook nog eens in de buurt is. Recreatieoord In den Boomgaard is de ideale camping tijdens Appelpop. De camping is gelegen vlakbij het festivalterrein. Handig voor als u even iets droogs wilt aantrekken tussendoor. En na een lange festivaldag is het fijn als u snel weer terug kunt naar de camping. Drink nog snel een laatste drankje en zoek uw bed op. Morgen is er weer een leuke dag vol muziek!

Altijd verzekerd van een plekje op de camping tijdens Appelpop

Een bezoek brengen aan Recreatieoord In den Boomgaard is zeker de moeite waard. Vooral omdat deze camping dicht tegen een van de leukste festivals ligt. Tijdens Appelpop kan het lastig zijn om een slaapplaats te vinden voor tijdens uw festivalweekend. Geniet u ieder jaar weer opnieuw van de optredens van de beste artiesten tijdens Appelpop? Waarom regelt u niet meteen een slaapplaats op de camping voor tijdens de komende edities van Appelpop? Op Recreatieoord In den Boomgaard huurt u een knusse chalet die voorzien is van alle gemakken en gelegen is op een paar minuten lopen van het festivalterrein. Voor wie echt zekerheid wil: koop uw eigen stacaravan op Recreatieoord In den Boomgaard! U bent dan altijd voorzien van een droge en luxe slaapplaats tijdens het festival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.