Daag je familie uit in een escape room in Amsterdam

Bij Escape Factory ga je een leuke uitdaging aan met de hele familie. U reserveert uw escape room met unieke setting in Amsterdam eenvoudig online. Verzamel snel al jouw familieleden en vindt de escape room die het beste bij jou past. Tijdens jouw escape room in Amsterdam los je verschillende interactieve puzzels op en probeer je binnen een bepaalde tijd de ruimte te verlaten. We beschikken over acht escape rooms nabij Amsterdam-Centraal met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo weet je zeker dat ook de kinderen ten volle genieten van dit uitje. Na je ontsnappingspoging is het ook mogelijk om wat te blijven eten. Je reserveert de escape room in Amsterdam eenvoudig online en betaalt veilig via iDEAL.

Kies voor een unieke teambuilding met een escape room in Amsterdam

Trakteer jezelf en je collega’s op een originele teambuilding met een escape room. Via verschillende puzzels en interactieve spellen leer je jouw collega’s beter kennen. Je reserveert eenvoudig online voor groepen tot 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Organiseer een uniek dagje uit met een escape room en iPad-spel in Amsterdam

Verken Amsterdam met een grote groep door middel van een iPad-spel. Je start je dag met een escape room met een unieke setting in het hartje van de stad. Escape Factory biedt verschillende groepsarrangementen aan voor groepen tot 180 personen. Je kan naast de Escape Room Experience ook gebruik maken van vergaderzalen en een lounge. Daarnaast bieden we verschillende lunch- en dinerbuffetten aan. Na de escape room is het ook mogelijk om Amsterdam te verkennen via een privérondvaart op de grachten of een iPad-spel. We voorzien indien gewenst ook een avondactiviteit, zoals een pub quiz. We organiseren de perfecte dag voor jouw familie of bedrijf.