Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Biesbosch Sloepenverhuur

Biesbosch Sloepen Verhuur Drimmelen: van basic bootverhuur tot luxe

 Bent u de man/vrouw, die op zich genomen heeft een leuk bedrijvenuitje te organiseren? En gaan uw gedachten uit naar een bootje huren op het water van de Biesbosch? Samen gezellig met uw collega’s in een bootje De Biesbosch op?

Met een boot van Biesbosch Sloepen verhuur zult u altijd succes hebben! U kunt ons zelfs vragen mee te denken over uw wensen en ideeën voor die buitendag. Wij kunnen,

Uiteraard op uw verzoek, naast het bootje huren Biesbosch, uw arrangement verder uitbreiden.

Uitbreiden met een spel- of sportprogramma, een educatief tintje eraan geven, of aankleden met eten en drinken. U vraagt, en wij regelen dit.

 Biesbosch Sloepen Verhuur helpt uw ideeën uit te werken

Niet alleen voor het organiseren van een uitgebreid bedrijvenuitje, maar ook voor het organiseren van een intiem familiefeestje zijn wij uw partner. Onze boten zijn er in allerlei maten, van 5-11 personen. Dus geschikt voor een grote, maar ook voor een kleine familiebijeenkomst. Onze boten zijn vrij jong, nog geen 3 jaar oud. Zij zijn tot in de puntjes onderhouden en voorzien van alle benodigde materialen. Met deze boten is het heel makkelijk navigeren door de watertjes van De Biesbosch. En, last but not least, u heeft voor een bootje huren Biesbosch geen vaarbewijs nodig.

Voordat u met een van onze boten vertrekt, leggen wij u de routekaarten uit, zodat u onbezorgd door de grootste zoetwaterdelta van Europa (zo wordt de Biesbosch genoemd) kunt varen.

U kunt bootje huren Biesbosch  nog aankleden met allerlei extra arrangementen, wij informeren u uitgebreid over de diverse mogelijkheden.

Biesbosch Sloepen Verhuur: het perfecte adres om een bootje in De Biesbosch te huren

U kunt simpel een bootje bij ons huren, om hiermee door De Biesbosch te varen. Maar u kunt uw boottocht ook nog uitbreiden. U kunt dit allemaal zelf organiseren, maar wij bieden u ook aan de organisatie van uw boottocht door de Biesbosch uit handen te nemen. Of u hierbij te ondersteunen. Wij hebben hiervoor genoeg tips en ideeën, die wij met u kunnen bespreken en uitwerken. De keuze hiervoor is aan u.

De klant is nog altijd koning bij Biesbosch Sloepen Verhuur.

Wilt u meer informatie omtrent een bootje huren Biesbosch, over de arrangementen en de prijzen, dan kunt u ons rustig bellen. Wij staan u uitgebreid te woord.

Gerelateerde artikelen

Rolluiken vlaardingen

Amsterdam kapper? Barbershop? Dit is wat je moet weten.

De laatse Pinoké hockey updates